Velkommen hit!

 

Jeg er Siv, og jeg er kjempeglad for at du tok turen innom!

 

Gjennom mine 30 år i arbeidsliv, treningsliv og mine 54 år på denne planeten - har jeg møtt utrolig mange spennende, rause og flotte mennesker! Og nå er DU her! 

Jeg elsker å inspirere til aktivitet og undervise i bevegelse - bevegelsesglede

Oppleve magien med yoga, trening og mindfulness og hvilken effekt den har på kropp og psyke gjennom utfordrende perioder i eget liv.

Uansett hvor ille det er, så er det mulig å finne den lille gnisten av noe som ligner på glede og skape et øyeblikk av lykke.

Med mine 54 år velger jeg å være energisk, leken, glad, alltid i bevegelse selv med mine oppturer og nedturer. Hva velger du?

Jeg er akupunktør, markedsøkonom, personlig trener, yogalærer, coach og karriereveileder. I det daglige jobber jeg med mennesker som strever med å finne sin vei og som har rotet seg litt bort i seg selv og de utfordringene de har møtt underveis.

Min oppgave er å hjelpe dem til å finne tilbake til seg selv og til sin egen kilde, til hvem de er, til styrken og gleden. Eierskap i eget liv. I tillegg underviser jeg yoga og trening på turer til utlandet og her hjemme i Norge. Har undervist i trening i 35 år, yoga de siste 13 årene, 1-1 som coach og personlig trener.

Jeg fordyper meg for tiden i yoga som terapi og ønsker med YogaApoteket å bringe yoga som medisin for helse og velvære ut til DEG, enkelt og der du er.

Jeg ser på helse på holistisk måte og vi jobber innenfra og ut og utenfra og inn. 

Lyst på inspirasjon direkte i innboksen?

Du vil motta både tips, råd, tilbud, kurstilbud og annet jeg tror du vil ha glede av å vite om.